Korporativne proslave u restoranu Stara kuća

Izbor restorana za korporativne proslave od velikog je značaja jer atmosfera i okruženje u kojem pozivate goste predstavlja Vašu firmu.

Poslovanje se, danas, odvija 24 časa, svih sedam dana u nedjelji, pa tako i poslovni ručak u restoranu Stara kuća obuhvata i druga dva obroka – doručak i večeru.

Oduševite poslovne partnere u luksuznom ambijentu restorana sa 5 zvjezdica

Korporativne proslave u restoranu Stara kuća organizujemo na profesionalan način jer nam je izuzetno važno da sve prođe uspješno, te da se sve kolege i zaposleni osećaju prijatno. Naš prostor je luksuzan i posjeduje sav neophodan sardžaj, a kuvari vješti da zagolicaju i oduševe Vaše goste. Izbor jelovnika, organizacija prostora i muzika mogu biti po Vašoj želji ali možemo Vam pružiti pomoć pri organizovanju korporativnih proslava.

Pored luksuznog okruženja, Nacionalni restoran Staru kuću karakteriše i vrhunski jelovnik u kome dominira tradicionalna crnogorska kuhinja.

Izbor menija - Savršen izbor za Vaše goste

Jelovnik za poslovne proslave u restoranu Stara kuća možete izabrati baš onako kako Vama odgovara. Bilo da je to izbor pojedinačnog obroka ili grupnog menija obezbijedićemo Vašim gostima ukusan i bogat obrok uz širok izbor hrane. Na našem meniju se nalaze: predjela, čorbe, jela od mesa, pecivo i dezerti. Pogledajte naš meni a o svim dodatnim pitanjima i informacijama možete kontaktirati našeg menadžera.

Comments are closed.